Stap 1

Vraag een offerte aan.

Als u een offerte heeft aangevraagd met daarin een korte beschrijving wat uw wensen precies zijn kan ik een paar scenario's schetsen. Ik zal daarna spoedig contact met u opnemen (binnen 1 tot 3 werkdagen) om mijn ideeën te delen en de bijhorende prijs daarbij af te geven. Eenmaal akkoord kan ik beginnen met het eerste ontwerp.

U kunt hier een offerte aanvragen.

Stap 2

Het eerste ontwerp

Voordat ik aan het eerste ontwerp kan beginnen heb ik foto's en teksten van u nodig. Let op dat de foto's geen auteursrechten bevatten waardoor u de foto niet kunt gebruiken. Heeft u geen eigen foto's dan kunt u bij pixabay gratis foto's downloaden van hoge kwaliteit. Als ik eenmaal in het bezit van de foto's en teksten ben dan zal ik een deel van de website bouwen (meestal de voorpagina). De voorpagina laat ik dan door u beoordelen en indien akkoord bouw ik de rest van de website in hetzelfde thema en huisstijl.

Stap 3

Het definitieve ontwerp

Als ik klaar ben met het bouwen van de website zal ik hem na uw goedkeuring online zetten. Hierna kunt u ervoor kiezen om het onderhoud door mij te laten doen. Als u geen verstand van websites heeft dan raad ik dit standaard aan. Ik zal vooraf de kosten vermelden in de offerte.